onsdag 17 oktober 2007

Jag har LJUGIT....

det var "bara" 17 nystan svart Eskimo och inte 27 som jag skrev. För övrigt så går kreativiteten på sparlåga nu när jag skriver uppsats:( . Men jag funderar på om inte den här måste räknas som obligatorisk kurslitteratur... Eller vad säger fröken??

måndag 15 oktober 2007

Fantastiska ideer....

är ofta inte lika fantastiska när man befinner sig mitt i dem...Jag blev så avundsjuk på "fröknarna" A och P:s otroligt snygga virkväskor, att jag bestämde mig för att göra en egen. Allt hade varit frid och fröjd om jag satt mig ner vid symaskinen... men nä. Givetvis så ville jag sticka mig en rund väska, suck.. Så här är den nu, 27 svarta och 5 vita nystan Eskimo senare.

Just nu så befinner den sig i tvättmaskinen, och jag väntar med spänning på resultatet. Barnen ville inte att den skulle tovas, de tyckte att den var en perfekt tomtesäck. Själv så har jag fått stickarmbåge..
(hurra! tror att jag lärt mig länka nu..)

lördag 6 oktober 2007

Att vara eller

inte vara kulturtant. Ja det är frågan som jag grubblade på igår. Bara för att krasst konstatera att jag bara är en garnnörd. Jag väljer att sjunka ner i soffan med nygjorda tofflor och ny stickning, istället för att shoppa dyra vintagekläder på kulturnatten..









Jakten på den perfekta mössan fortsätter. Trodde att jag skulle bli nöjd med det senaste försöket, en dragspelsbasker ifrån östergötlands ullspinneri, men oh no.. Sambon asgarvade och själv konstaterade jag att den aldrig kommer att få följa med mig ut på promenad. Som tur är så finns det andra som passar väldigt bra i den.. (tack för "lånet" av ditt söta ansikte!)

Så för egen del är det bara att fortsätta leva på hoppet. Jag SkA hitta en mössa som jag blir nöjd med!