måndag 1 juni 2009

Är man småaktig

när man önskar att grannens stereo ska börja brinna? Såg fram emot en lugn, tyst halvtimme i hammocken. Nybryggt kaffe och nya IK. Fem minuter stod jag ut med skitkass 80- tals hårdrock på högsta volym. Visa hänsyn mot andra bor inte på vår gata:(

7 kommentarer:

Vit poesi sa...

Håller med fullständigt!!! Du är inte småaktig!!! Kanske hänsyn kunde vara nåt.
Helena, jag tog inte alls illa vid mig vid ditt förra inlägg, alla kan ju inte gå på tå för mig bara för att jag mår dåligt. Nu har ju resan börjat och jag kommer bli frisk!!!
Smält inte bort i solen vännen .-)
Skall till bibblan och låna en trave böcker
kram Malin

petra.m sa...

Hallihallå! Du får se till att klicka med stickorna riktigt högt nästa gång:)Hoppas ni har det bra och inte går under av alla måsten. Skulle säga att det är samma här och jag bara längtar efter sommarlov:) Kram!!

Anna sa...

Funderat på att använda dig av samtalsmetod med grannen? Kanske fungerar jättebra!

Eva i Halmstad sa...

Visst är de trist.
Hänsyn borde vara så självklart.

Må så gott.
Eva.

Vit poesi sa...

Gud så glad jag blir, du är helt otrolig!! Fattar du hur snygga de kommer bli när det blir lite kyligare. De skall läggas upp för fotografering i morgon.
Kram

synne sa...

Hej där.
Jag fann vägen hit genom Vit poesi och Malin.
Så frustrerad man skulle bli om bodde så där.
Tack och lov att man bor på landet på en gård. Här vet man att det som för oväsen faktiskt ska göra det. Som traktorn, plogen och så vidare.
Hoppas du till slut fick njuta av ditt kaffe i lugn och ro.
Kram från nabolandet.
Synne.

kristina sa...

Jag håller också med! Jag tjatar på min man, som har radio/sterio i uerummet, ofta på hög volym. Våra grannar bor inte så näraoch han har frågat dem om det stör, men de säger nej. Jag tror dem inte! Mest klassisk musik förstås!