söndag 16 augusti 2009

Va! Är semestern redan slut??
Så mycket som man alltid tänker sig att man skall få gjort under den långa ledigheten. Bara för att varje år vakna upp den där sista sovmorgonsdagen och inse att det redan är över och man inte hann med hälften av det man ville.

Fast på ett sätt så är det ändå ganska skönt att få komma in i vardagliga rutiner och börja längta till nästa sommar då man ska hinna med så mycket mer än i år.
Jag har inte haft igång datorn på flera veckor, och det har varit en konstig känsla men ändå ganska befriande.
På garnfronten har det ialla fall blivit färdiga Kai-Mei sockor i Malabrigo sock, underbart garn och mönstret är helt klart placerat på min topplista, enkla men med en superb mönsterrapport.
Min virkade höstsjal i Debbie Bliss babycashmerino är redan väl använd (visst kom hösten tidigt i år!)
Dottern är som synes också supernöjd men nya ponchon:) i Catania. (både cashmerinon och Catania kommer härifrån)


8 kommentarer:

Vit poesi sa...

Men så fina ni är!! Hoppas att första arbetsdagen blir bra! Är redan igång med projekt. TÄnkte gjuta lite i dag, men det pissregnar så det blir väl inte så mycket av .. får försöka att pyssla inne i stället.
kram M

Sillen stickar sa...

Jättefina grejjer! Sockarna är ju underbara. KRam Cilla

Anna sa...

Så fina grejer du gjort! (och skit i allt du inte hann och var glad för de fina grejer du faktiskt har gjort klart och tänk att nästa år hinner jag nog ingenting och vips blir varje grej du gör en mer än du trodde).Sockorna är fantastiska. Har precis börjat på det mönstret. Snyggt är det med det enkla skftet, men inte sådär hejhopp-kul att sticka. Ser fram emot den ursnygga fotdelen! Vilket vackert garn malabrigo sock är!

petra.m sa...

Strumporna är ju supersnygga!!! Blev lite sugen även om jag tänkt sluta sticka strumpor:)Nu ska jag sätta mig med icarus. Kram!!!

Janette sa...

Välkommen tillbaka :-)

Vilka läckra sockor då!!!

PetraO sa...

Underbara sockor! Hoppas vi syns snart! Kram

frisky frog sa...

Men hallå, du har ju hunnit göra jättefina saker. Din poncho är urläcker (den andra är fin också)! Vilka färger och så bra de passar dig.

miastick sa...

Helena, my darling, vad lika ni är du och din dotter.
Skitsnygga grejer har du gjort. När får jag träffa dig egentligen? Min ordverifiering: latin.