tisdag 3 november 2009

Idag


gör livet fruktansvärt ont. Mina barn har förlorat en klasskamrat och det känns helt ofattbart. Har svårt att se hur det kan finnas någon mening med det. Alla mina tankar går till familjen, vi tänder ett ljus för er.


5 kommentarer:

Annelie sa...

Så alldeles, otroligt fruktansvärt. Att liv och död går hand i hand vet man ju men barn ska bara inte dö. Stackars familj.

Kram till dig och dina barn!

Ilsefin sa...

Det är så fruktansvärt att det knappt finns ord! Ett barn som stod mig nära avled i början på sommaren. Barn får liksom inte dö. Och det går inte att sätta ord på hur ont det gör.

Tänker på er allihop!

Stickfantomen sa...

Jag känner med er alla.
Förlorade själv en klasskamrat när jag gick i femte klass. Hon skulle rädda sin lillasyser från att drunkna och föll själv offer för strömmarna. Det hände precis innan avslutningen och var så fruktansvärt ledsamt, jobbigt och hemskt.
Många år har gått, numer ser jag henne som i ett ljust skimmer, alltid vänligt leende.
Mina tankar går till familjen.

Signe sa...

Vi råkade ut för nästan samma sak förra året, en flicka i sonens paralellklass avled hastigt i skolan. Det är mycket vi inte förstår och även om skolan skötte detta helt exemplariskt vad gällde information etc så satte det en del spår hos de andra barnen. Tänker på er och den här familjen!

Janette sa...

det finns verkligen inget värre. *kram*