söndag 9 september 2007

Den sanne tidsoptimisten..

blir bjuden på 40- års fest för 6 veckor sedan. Funderar ut presenten 3 veckor innan.

Köper garn 1! vecka innan kalaset.

Och sitter på festkvällen kanonförkyld, febrig och stickar fortfarande.....
Tanken var ju god ialla fall. Och Sjalen i spetsstickad Soft Silk blir nog väldigt snygg på dig Rosa, när den väl blir klar.. Hoppas att ni hade kul, jag hade verkligen velat vara med...

(och jag lovar- jag har INTE snytit mig i den:) )

3 kommentarer:

petram sa...

Hej din snoris!!!
Vilken jättefin sida du skapat, nu kan vi sätta press på varandra att lägga in många, många bloggsidor:)) Är visst själv lite lat för tillfället. Jag hoppas nästa inlägg ska bli om min återuppbyggda verkstad om de kommer imorgon som de sagt... Nu kommer Johan hem inatt efter 9 dagars frånvaro, vi lyckades också pricka in sjukdomar under tiden. Visst är det väl för jävla härligt att vara kvinna, och sjuk till på köpet!!!!! Läser Ett tal till min systers bröllop av Skugge för tillfället....say no more. Läs den och alla karlar kommer kännas värda en tur till egen planet:))
Oj, vad jag kom ifrån ämnet,hm.
Ett mönster kommer lastat snart, men jag tror annars Anna skaffat det oxå. Tusen kramar, Petra

Anna sa...

Helena, hoppas att du är bättre. Sjalen blir verkligen snygg! Just den färgen är så himla fin. Fick just ett nytt behov.

ROSA sa...

Synd att du blev sjuk. Vi saknade dig verkligen men vi gjorde vårt bästa för att ha kul ändå. Jag ser verkligen fram emot att få se och känna på sjalen. Det är ju bara så bra att ha en kreativ och underbar kompis.

Efterrätten blev riktigt bra faktiskt, tur att du kan det också så man kan få hjälp när man står och lagar nya rätter.

Krya på dig gumman så ses vi.
Ha det bra.
Kram, Rosa