söndag 30 december 2007

Gott nytt år alla garnnördar!

Nu är ännu ett år slut och det är dags att ransaka sig själv och ge nyårslöften som man kan hålla.

Jag ska inte lova mig att sluta röka, börja äta eller börja träna på gym. Däremot ska jag lova att bara göra saker som jag har lust med! Långa sköna promenader, vara en mamma som inte är stressad och njuta av livet känns som bra löften. Jag ser fram emot att få tid att jobba med silver igen, något som jag verkligen saknar.

Mellandagarna tillbringas med att kämpa på med den här:


Mitt första egna tröjmönster! Det är en del i den garnkurs som jag läser, och ett jättekul projekt. Det enda tråkiga är att jag avskyr garnet, ett totalt misslyckat impulsinköp för 1 år sedan som jag ångrar. Silke- Tweed är INTE kul att sticka i, svårstickat och ful färg, men det är dags att göra sig av med. Tur att man lär sig av sina misstag.


Jag har helt otippat blivit en lycklig ägare av denna fantastiska väska:Jag är fortfarande helt förstummad och kan inte fatta att den är min! Tack snälla underbara Anna du är ju bara helt fantastisk! Jag längtar till våren så att den kan få följa med på promenad!

Mitt år avslutas med att utmana mig själv, jag har (hjälp) anmält mig hit så nu ska det äntligen stickas sockor. Första utmaningen blir ett par Monkey och det känns som om det kommer att bli ett tufft sockår. Men med mycket envishet och kanske lite hjälp så ska det gå!

Gott nytt år på er alla nära och kära!

3 kommentarer:

Anna sa...

Men du, väskan var ju lön för din insats som intervjuoffer i vårt arbete och det är ju underbart att du är så glad för den.
När det gäller Monkey finns det hur mycket hjälp som helst att få!

Mia sa...

Gillar du inte silketweeden? Jag tycker den färgen är underbar!
Och vad gäller samköp är jag hur med som helst- hoppas de får hemsidan klar snart!

PetraO sa...

Helena, vilka härliga böcker du fått i julklapp och vad impad jag är av tröjan! Gott Nytt År på dig från en Petra som sitter hemma på nyårsafton med magåkomma av något slag...