fredag 15 februari 2008

Hem till byn

Igår tog jag och Edvin tåget in till den stora staden. Vårt mål var att hitta hem till Mia och hämta de efterlängtade finstickorna som special beställts ifrån Tyskland. Trots mina dokumenterat dåliga orienteringskunskaper så lyckades vi utan problem hitta rätt. Jätte kul att träffa Mia och hennes goa döttrar och ja hennes egenfärgade sockgarner är såå snygga och Elisabeth blir helt fantastiskt fin. En mycket nöjd son konstaterade när vi var på väg därifrån att han minnsan mumsat i sig 5 ! kärleksmums (hm, men är det sportlov så är det).

Vissa krav på själva fotandet av finstickorna har ställts så det var ju tur att sambon kom hem med tulpaner igår. Så här är de nu valentin tulpaner och ebenholz stickor med vajern infälld i stickan, så fina...
På stickfronten så kämpar jag på med min Candle Flame, det går inte snabbt när garnet är så tunt, men fint blir det..Jag har precis bestämt mig för en sån här, och nu har jag lite ångest över att jag kommer se ut som en 70- tals tant till sommaren , är det kul eller bara för mycket? Kul tror jag....

7 kommentarer:

Mia sa...

Hurra! -för precis Allt som du bloggat om idag. Trevlig helg!

petra.m sa...

Wow, den blir ju super snygg!!½!! Åh, jag vill med börja med min nu. Nya garnet kommer på måndag. Måste säga att din färg är skitsnygg!
Nu ska jag hoppas ut i köket och laga mat:)
...den enbente

Anonym sa...

Vad fin sjalen ser ut. Jag tror du blir jättefin i en grön klänning.

Kram Anna Kim

Anna sa...

Helena darling, sjalen är ju helt grym och tuloaner ska det ju bara vara till våra stickor. Klänningen ser spännande ut, vi vill se foto! (kanske ska du inte ta det själv en mulen dag...i så fall kan du ha baskern på dig också!)

Britt-Marie sa...

Den CF ser mycket snygg ut. Passar när garnet är flammigt.
Ska bli kul att få se den klar.

Kram

Sillen stickar sa...

Snygg sjal och fina stickor å tulpaner på det.Nice!
/Cilla

pysseltant sa...

jättefin! vilket otroligtjobb du lägger ner. väldigt impad!