torsdag 28 februari 2008

Helena von Färsen

är mitt nya namn. Fick en brillant idé klockan 22.45 igår kväll på jobbet. 5, 5 kg köttfärs inhandlades. Efter en hel dag vid spisen finns nu köttfärssås, Lasagne, Mozzarellabiffar, Fetabiffar och köttbullar till ett helt kompani. Nu ska jag njuta av ett bad och en hel kväll med stickning.. Det känns som om jag är värd det, eller hur?

7 kommentarer:

Mia sa...

Du är värd det! Vad hungrig jag blev nu, ska laga spagetti med köttfärssås.
Jag har inte skrivit någon feedback om din nya sida med väskorna, men jag tycker de är supercoola! Ska absolut kolla närmare, men är såklart väldigt mycket mer intresserad av Silver!!! Den webbshopen ser jag fram emot!

Anna Kim sa...

Njut i badet!

petra.m sa...

Var sjutton fick du den lusten ifrån:D 5,5 kilo köttfärs från ICA, hmmmm....Det lät iallafall som nåt jag borde göra nångång, nåndag:/
Vad härligt det lät med ett bad! Det ska jag nog efterapa en kväll! Häftigt med sidan, det ser ut att vara jättefina saker! Ska gå in och glutta ordentligt. Har du nån egen sak som du kan lägga in på bloggen?!
Kram från lantisen

Anna sa...

jag vet verkligen inte riktigt vad jag ska skriva, men jag tror jag kör från hjärtat... Vad fan ska man med sånt till? Undrar veggisen.

Anna sa...

Har sett att det är mycket rea på icas köttfärs nu för tiden och då kan man kanske tänka ett steg längre även om man är veggis... du gör billigt mat, är duktig och gör små matpaket = sparar pengar= pengar till annat= mer garn till Helenafärsen!

Eva i Halmstad sa...

Så rusktigt duktig du varit, måste vara skönt å få fylla frysen.
Ha de bra.
eva.

Sillen stickar sa...

Jag tycker att dina föredetta Tropicana var de enda som skulle bli snygga. Jag är inte så förtjust i melerade garner men tyckte att det passade fint med ditt hälsosamma garn. Men känner man att det inte blir bra är det ju bara att börja dra i tråden.
hej f me/Cilla