söndag 24 augusti 2008

Ribtop

Jag har inte försvunnit ner i en grop någonstans även om man kan tro det. De senaste veckorna har varit väldigt intensiva så därför har jag medvetet valt bort datortid för att hinna med att sticka lite. Jag har tvingat mig själv att göra klart Ribtopen i alpacka. Tråkigt garn men jag blev väldigt nöjd med resultatet. Det känns som om den kan bli en klar favorit när höst och vinterkylan kommer. Jag gillar verkligen att den går så pass högt upp i halsen för Ella har en viss tendens att alltid bli väldigt kall där. Vi har nämligen väldigt skilda åsikter om hur man bör klä sig när det är kallt. Fick den lilla damen bestämma själv så skulle hon gå i urringade toppar året runt.

Idag har vi varit vid en liten tjärn som tillhör makens fiskeklubb. Ella har fotats i diverse olika regnutstyrslar till en bekants barnklädsbutik. Hon är supernöjd med att hon skulle bli "fotomodell" och har skrytit om det i flera dagar. Nu var ju inte vädret så värst kallt och regnigt idag, vi har haft strålande sol och 20 grader. Det blev därför en rätt svettig fotesession och humöret tog slut efter ett tag, men med lite mutfika så kunde vi ta alla bilder . Jag fiskade idag för första gången på väldigt länge å det var så himla kul! Det måste jag verkligen göra snart igen jag var ju faktiskt klubb mästare, i damklassen i pimpelfiske en gång i tiden:)Jag återkommer snart med mer bilder på vad jag sysslat med den senaste tiden. Har fått en hel del gjort under tystnaden. Ena Spring forward sockan är klar, min Mystic Light sjal växer saaakktta men säkert och sen har jag börjat med en Icarus i mitt svarta lace garn ifrån Handpainted yarn å den blir sååå snygg!


7 kommentarer:

Ulricha sa...

Ribtop ser jättemysig ut!

Och vilka fina bilder. Inte behövs det regn för att ha så fina kläder på sig :-)

Om du inte stickat med handpaintedyarngarn (!) förr så kan jag berätta att det blir mjukare efter tvätt. I alla fall blev min kofta det.

Mia sa...

Å vad fin hon är din tjej, och snygg ribbtopp också!
Vi får se till att ses snart hörru.

Anna sa...

Den är såå snygg och lilldamen är fin också!

Mia sa...

Åh vad mysigt med fiske! Jag vill också ut och fiskmysa. Ja, inte mysa med en fisk men mysa under tiden som man fiskar ju. :)

Ulricha sa...

Ps.

Du har fått en utmärkelse på min blogg.

Ha det bra.

Ps YouTube är kul, för nu kan man se videos/intervjuer med all musik man lyssnade på förr, då man inte hade den möjligheten utan "bara" hade skivorna :-)

kristina sa...

Vad glad jag blev över din kommentar! Då känns bloggandet extra meningsfullt! Kul att hålla kontakten lite så här!
Kram

Eva i Halmstad sa...

Ser mysigt ut med fiske och "regn"kläder, när mina barn var små fanns de röda, gula eller blå regnjackor, så mycket roligare färger och mönster de finns nu. Toppen ser varm och go ut.
Ha de bra .
Eva.