torsdag 28 augusti 2008

Tack snälla Ulricha för den fina utmärkelsen den värmde gott på nattskiftet i kassan. Givetvis så skickar jag den tillbaka till dig för att du är en sådan otroligt fin inspirationskälla.
Det är alltid svårt att skicka vidare, det finns ju så många fantastiska bloggar att välja på.
Men jag väljer att skicka den till Mia, har ni missat hennes fantastiska små virkade amigurumis så skynda er genast dit. Denna veckan finns det ett jättefint reportage om henne i Allers så nu har jag som nybliven 40- åring köpt min allra första egna tanttidning:)
Sen ger jag den till Kristina, nybliven bloggare och min fd lärare på slöjdlärarutbildningen. Hon har en fantastisk kunskap inom textil och sprider den vidare på ett enastående sätt. Som en annan lärare sa på utbildningen- Det finns nog inga frågor inom det textila området som inte Kristina kan svara på, hitintills har det ialla fall aldrig hänt.

Ikväll är jag ledig och ser fram emot att gå på Liseberg och titta på Augustifamiljen som har Magnus Carlsson ifrån Weeping Willows som gästartist.

2 kommentarer:

Mia sa...

Tack så jättemycket för utmärkelsen! Det värmer så här i den begynnande hösten :D

Lena sa...

ang tant-tidningar!Jag förstår dej precis! Älskar tidningar men det finns ett gäng man inte köper...:) Har förstått att dessa tidningar dock stundtals innehåller fina handarbetsmönster, roliga broderier o virkningar. Hmmm Det är dags att våga bli vuxen och utöka tidningsläsandet??!(eller börja tjuvläsa i tidningshyllan!
Haha