måndag 10 november 2008

En riktigt sketen måndag

som började med en bortslarvad skolbok (det visade sig att den redan var i skolan..suck) , hårtvätt kl 7 på en dotter som hade fått en brilljant ide igår efter söndagsbadet och sprajat balsam som visade sig vara min Nivea bodyspray i huvudet. Gissa om hon såg ut som om hon praktiserat i Bregottfabriken under natten....Morgonen fortsatte med en uppfriskande promenad till skolan i ösregn. Väl hemma igen brakade västa ovädret igång med storm och åska, som jag hatar. Vid 1- tiden gick strömmen för andra dagen i rad (nackdelen med att bo på vischan) och halv 3 började jag fundera på om jag skulle få äta en bit Fetaost till middag innan kvällspasset på Ica. Det var det enda livsmedlet i kylen som inte krävde uppvärmning eller tillagning. Men strömmen kom tillbaka och allt löste sig och nu när jag är hemma igen vid midnatt så inser jag att inget av det som hände på förmiddagen lyckades förstöra min dag. För när jag gav mig ut till brevlådan idag så fick jag ett fantastiskt fint prickigt paket ifrån kära Anna! Tror aldrig att jag har fått en överaskning mer passande någon gång tidigare. TACK!Kan ju passa på att visa vad jag roat mig med på stickfronten. 2 stycken Rose Red baskrar i Heavens Hand rester ifrån ribtopen har sett världens ljus, den första blev gigabautastor så den repades upp. Nr 2 sitter perfekt på mitt huvud, men sen är det ju det där med jag och mössor:)


Helgen har tillbringats med bakåtstickning på en Shetland Triangle som var helt färdig, men liknade en huvudhätta mer än en sjal. Nu är jag på rätt väg igen och det känns härligt! Garnet är Fleece artist, Nova socks i en underbar men okänd färg som den käre maken köpte med sig hem ifrån Canada.

5 kommentarer:

Ulricha sa...

Paket kan lysa upp den sämsta dagen!

Vad fin Rose Red är och Shetland Triangle kommer nog att bli superfin (härlig färg på garnet). Ska bi spännane att se färdig.

Hoppas att du slipper mer oväder.

miastick sa...

Snygga stickningar! Bakåtstickning är ju halvkul men värt det.
Och visst var det roligt med en "de luxe-present" igår! Hurra!

Sofia sa...

Snygg basker! Var hittar man mönstret!?

Anna sa...

Det var ju perfekt att jag postade rätt dag då! I ena påsen är det massor av lila tabletter! Garnet du fick av din make är verkligen underbart vackert! Baskern ser finfin ut... var är bilden med den på... he he

kristina sa...

"Every cloud has a silver lining" och det gallde aven for dig igar. Fiva grejer och roligt med en man som koper med sig garn hem!