onsdag 7 januari 2009

Lånat huvud


Att lyckas få till ett foto på mig och min Fern Glade verkar vara helt hopplöst. Lånade Ellas huvud istället, så den ser lite stor ut. Jag som alltid har hatat att använda mössa, dels för att jag inte tycker att jag ser klok ut är nu helt frälst. Det är första vintern på 30 år som jag inte har frusit. Så kul att ha en massa olika mössor att välja på. Den här tillhör en av de absoluta favvisarna, älskar mönstret och garnet, Debbie bliss Babycashmerino, de bildar en perfekt kombination.

11 kommentarer:

Lilla-Anna sa...

Hej
Mössan blev ju jättefin. Hur fungerar det med Debbie Bliss garnet, blir det mindre "häng"?
Ha det gott!

Anna sa...

Ursnygg!

anna kim sa...

Snygg!

Är sugen på att köpa garner på lördag och klämma lite.

petra.m sa...

Hello Baby! Snygg mössa:) Så du menar att jag gjort FEL!!! Så skulle den ju suttit som et smäck om jag gjort rätt alltså, dags att börja om med andra ord:) Slår en pling ikväll för att diskutera detta enorma problem:) Kram

Linda sa...

Jag känner precis samma sak. Har varit flera vintrar jag bara använt mössa när det varit extremt kallt och när jag varit ute med vår hund vi hade då... Men nu använder jag mössa varenda dag. Känns kul!

anna kim sa...

Tack för idag. Nu har jag ännu mera garn och fattigare? Jonas tyckte garn och färg var jättefint så det får nog bli hans julklapp istället. Vi som ska stå ut med vaRANDRA HELA VÅREN?

kRAM

kristina sa...

Finfin mössa! ha det bra!

Britt-Marie sa...

Mössan blev superfin, färgen var också perfekt till mönstret.

hmmm, nu blev jag sugen att sticka mössor igen, fniss.

Kram

Mia sa...

Oooh, vilken mössa! När jag tittar in här blir jag alltid så peppad att börja sticka mer avancerat. Sen när jag väl sitter där med garn och stickor lyckas jag som mest med mosstickning. :/
Roligt att du köpte tidningen! Man kan ju inte beskylla mej för att bara sikta in mig på en målgrupp i allafall! :D

Ulricha sa...

Supersnygg! Och vilken härlig färg. Trots alla mössor jag stickat, så drar jag alltid på mig en sätstickad basker i Noro när jag går ut.

Du har fått en utmärkelse på min blogg. Ha det bra.

anna kim sa...

Hej du,

Tack för idag. Fattigare blir man av att umgås med dig! Vi får vinna pengar så vi kan fynda mera. Klänningen är verkligen supernajs!

Kram