söndag 1 februari 2009

Konsten att fotografera en kofta

Nu har jag gjort över 40 försök att ta ett kort på min nästan färdiga February Lady sweater. Helt omöjligt att ge färgerna och garnet någon som helst rättvisa. Den härliga röda färgen i Araucania garnet har skiftningar som går i vitt och alla bilder ser ut som om jag spillt mjölk på den. Härlig stickning är det ialla fall och det känns ju jättebra att den blir klar nu i februari:)


Tystnaden på bloggen beror mest på tidsbrist. Jag har satt igång med studierna igen och kan konstatera att ett års studieuppehåll gick otroligt snabbt. Föreläsningarna ägnas åt smygstickning på Annas axelvärmare, en röd födelsedagspresent till en blivande tant i omgivningen är redan klar och en lila till mig själv växer så sakta.
Kul mönster och härligt garn.


Ett stort tack till Ulricha för den fina utmärkelsen! Den värmde verkligen, även om jag knappt känner mig värd den. Är ju numera mest smygkreativ i det tysta. Jag skickar den tillbaka till dig, tillsammans med min favorit blomma så här års- Ranunkeln.
Sen skickar jag den vidare till alla inspirerande människor ute i cybervärlden.

En sak till, jag väntar med spänning på ett paket härifrån! Pillutta dig Petra:)4 kommentarer:

Anna sa...

Härligt att du har slända på G, det är en grym grej, som gjort att smörja själen.
Koftan ser urfin ut!
Kul att du är igång med axelvärmare!

anna kim sa...

Heja dig!

Inte dåligt vad du hinner med fast du har börjat studera!

Kram

Inger sa...

Har inte tänkt på det ur den synvinkeln förrut,att man ska passa på och göra färdigt FSL:n nu i februari.Har ju bara ärmarna kvar på min andra,alltså dags att sätta igång nu.

petra.m sa...

Fyyyy dig!! Du får läska mig på SiV:) Jag har 39 graders feber idag och känner att det skulle vara barmhärtigare med ett nackskott bara. Har inte varit så här sjuk på flera flera år, usch vad jag tycker synd om mig o Johan jobbar och jag står o snyftar över pannorna på spisen:(((
Många kramar rill världens goaste Helena!