tisdag 16 september 2008

Suprise och korvstickning

TACK så hemskt mycket för alla fina kommentarer om min Mystic Light sjal! Den har varit ute och provgått i byhålan och redan fått en massa komplimanger. Jag känner mig väldigt stolt och nöjd där jag går med en sjal som verkligen lyser upp i höstrusket. Jag har legat helt däckad i en märklig förkylning hela helgen men har hunnit sticka en del mellan sovpauserna.
Håller på med en Katrina Rib i Heavens Hand garnet som de fått in på Strikk. Tyvärr är det nog så att jag kommer se ut som en stoppad korv i den, men den lär värma gott. Blev lite skärrad när jag stickat en stund, mina händer var helt röda! Garnet måste ha en väldans massa överskottsfärg så nu är jag lite orolig för att den kommer att färga av sig.
Jag har även fått gjort en ny sjalnål "KURVA" som jag klurat på ett tag. Bättre bilder kommer när jag fått gjort alla varianter på den.

Lilla fröken har beställt en ny Periskop mössa i rosa och brunt Visjögarn så den har jag påbörjat idag.Sitter oxå och knåpar på en överaskning, därför visar jag en medvetet suddig bild. Jag gillar verkligen mina bokstavsstämplar men det är riktigt svårt att få det snyggt!

1 kommentar:

kristina sa...

Följer med spänning fortsättningen!