måndag 7 januari 2008

Fula tröjan

i det äckliga Silke- Tweed är nu färdig. ( nä Mia jag gillar inte garnet!) Det känns ju rätt typiskt att när man efter 15 år vågar ge sig på en tröja igen så gör man det i ett garn som är allt annat än samarbetsvilligt. Och inte har det hjälp att fjäska genom att använda fina rundstickan i ebenholz:(


Men nu är den färdig och om nu Freestyle får för sig att göra comeback så har jag den perfekta tröjan för Gigi Hamilton.


Det har ialla fall varit väldigt lärorikt och jag har lärt mig massor om vad jag inte skall göra vid nästa tröjförsök. Är trots allt lite stolt över att jag faktiskt har gjort ett eget mönster!

Idag har jag skickat in den sista tentan på bra länge och det känns SÅÅÅ skönt! Nu ska jag sätta mig i soffan och ägna resten av kvällen till att slutföra mina supersnygga sockar!

3 kommentarer:

emma sa...

Jag stickade min första kofta i silke-tweed. Jag råkar vara "den varma typen" har svårt att inte få värmeslag om jag rör mig minsta lilla :( men jag använder den ändå, lite i protest... Här stickas också monkysar :)

Anna Kim Udd sa...

Lyckost dig som har lämnat in tenta och fått färdigt tröjan.

Kul om vi kan ha lite syjunta i vår!

Kram

Anna sa...

Helena, det ska bli himla kul att kolla in den live på lördag! Grattis till sista tentan!