måndag 14 januari 2008

Låda eller inte låda....

Sneglar lite avundsjukt på Annas fina blivande arbetsrum. Tittar mig omkring i mitt egna kaos och undrar om det verkligen kommer att hjälpa om jag investerar i nya fina lådor. Tveksamt, tror mer att det handlar om att genomgå en personlighetsförändring. Fast å andra sidan så utan röran så är det inte jag:). Lika bra att inse att man aldrig kommer att få tillhöra den organiserade skaran..


3 kommentarer:

Anna sa...

Ha ha sådär ser mitt också ut! Men drömma kan man... nu kommer jag att ha två rum, kanske blir det lite bättre, i alla fall ett tag! Lådor väcker drömmar om någon som jag inte är. Kanske fungerar det just denna gången!

Inger sa...

Det är bara så jobbigt när man behöver komma fram till symaskinen.Jag har jobbat flera veckor på det nu,snart är jag nog framme.

Bim H-D sa...

hrmpf... kan dock meddela att jag inte ens vågade anta Monicas utmaning med att visa mitt syskrin ;) Finns liksom inte så mycket samlat på ett ställe, eller hur det nu ska uttryckas, hm... Jo, jag bara skulle ÄLSKA att ha en sådan plats, även om det är rörigt där. Skapande kaos är det mest underbara som finns ;)
Må så gott... värmländskan... kramis och sköt om dig i ditt skapande kaos ;)