fredag 4 april 2008

Mini poncho

Jag gick igen mitt stora lager med Drops alpacka garn som jag inte har en aning om varför jag samlat på mig, jag gillar inte ens att sticka med det. Antar att det är alla fina färger som gör att man gång på gång köper ett litet nystan. Och så tänker man att det kan nog vara bra att ha. Men till vad?? Det är ju fantastiskt mjukt och skönt så när jag fick reda på att en liten flicka snart ser världens ljus för första gången fick jag äntligen en ide till vad man kan göra. Inspirerad av andras fina nya ponchos virkade jag en i modell mini. Men hur liten är en nyfödd bebis egentligen? Tänk att man glömmer det så fort. Har provat den på Ellas dockor så jag hoppas att jag fick till storleken någorlunda bra. Den är otroligt liten och söt..


5 kommentarer:

Anna Kim sa...

Jättefin! Jag är nu medlem i ravelry.

Kram

Anna sa...

Så fin Helena, den ponchon är perfekt till de där småduttarna av garn man har som man inte vet vad annars de ska vara till. Konstigt nog gillar jag bättre att virka än att sticka i just det garnet, tänkte du på det?
Ses snart!

Bland garnnystan och sytråd sa...

Den är ju alldeles bedårande!! Kul ide´.
Trevlig helg!

PetraO sa...

Vad söt den blev - ha det nu så bra i helgen! / En avis Petra som måste jobba

annalena sa...

Vad gullig den blev. Har oxå en himla massa nystan av det garnet. Blir rätt sladdrigt det man stickat tycker jag. För att inte tala om hur mycket det luddar! Elsa har ju garnludd överallt när hon haft sin kofta eller sin tröja som jag stickat i det garnet. Kanske skall testa och virka i det. Ha det gott på Grötö!!
P.S Satt igår kväll och kände och klappade på det fina garnet från Handpainted! Oj, så mycket fint det skall bli av det.
Kram