torsdag 24 april 2008

Saker man kan roa sig med

när näsan aldrig vill sluta rinna....
Gulla med nya saxen ifrån Stäket.
Läsa och njuta av en ny härlig bok.

Glädjas åt ett tradera fynd, Boye virknålar till höstens virkkurs med Maria Gullberg.Fundera över vad det är man ska förföras av med Majsockarna.

Plottrigheten kanske? För snygga tycker jag inte att de blir (börjar känna mig som en gnällspik:) )
Virka ett par stolpar på min poncho.
Eller klappa och smeka det senaste tillskottet i familjen. Det är trots allt rätt okej att va sjuk!

8 kommentarer:

Mia sa...

Härliga grejer!
Majsockan ja, den verkar finast i pastellfärg från vad jag sett på ravelry. Hoppas du blir förförd snart. Annars kan man ju repa upp och sticka nåt annat, himla bra det där med stickor o garn.

Sillen stickar sa...

Wow va mkt fina saker(å bilder) du har på gång. Å vad jag kan se har du fler projekt på gång samtidigt. Grattis! Även skaffa sig en snyggare blogg har du roat dig med. Vad ska du göra av familjetillskottet? Är det fleece Artist?

kram Cilla

PetraO sa...

Jag tycker att du verkar ha det ganska bra trots sjukdom... Kram Petra

Anna Kim sa...

Hej Helena,

Vad härligt att bli bättre! Det skulle vara så bra om vi kunde ordna ett stipendium till vårt exarbete så vi fick handla massor av garn.

Kram

petra.m sa...

Hej vännen!!!
Wow, vilken tjusig rubrik jag fann på Garnhärvan. Nu du har du kommit upp dig i smöret:)Skitkul tycker jag!!!! snart ses vi, kuuul!
Kram Petra

Anna sa...

Familjetillskottet är väl Sangria i Fleece artist? Det är underbart. Hur är boken? Många har skrivit om den man jag har inte "fått tummen ur" av någon anledning. Bra? Ska ponchon bli till dig? Härliga färger. Hoppas att du är friskare!

Inger sa...

I kväll vann jag en förpackning med dina stickmarkörer på Garnhärvan.Var där på säsongens sista stickcafé.Dem var urläckra,stickmarkörerna alltså.

bim hd sa...

Hm, ungefär en sådan där sax har jag också... Problem dock! Hur ska man förvara den? Den ÄR liksom mer än livsfarlig när den ligger där öppen och nu har jag den snurrad med gummisnodd... Ingen bra lösning, nej! Men, hur? Ja, vilken lösning?
Må så grankott... ngn som är lite avis på alla härliga garner som visas ;)