tisdag 1 april 2008

Stickmarkör RoyaleFick äntligen lite tid att pilla ihop silvermarkörer. Jag brukar tycka att det ofta är för mycket skrammel i vägen när man stickar med små stickor. Jag tror att dessa har lagom mycket och kommer att funka jättebra. Jag är ju väldigt svag för "naturmaterial" så då passar sötvattenpärlor fint. (blir du avis nu Cilla?)


Jag har lyckats städa så pass mycket i mitt hysteriska arbetsrum att det numera faktiskt går att sitta vid "silversmedjeriet". Lycklig och nöjd över detta har jag knåpat ihop ett gäng sjalnålar.


Det känns fint att komma igång igen. Kanske kommer alla ideer i skallen nu få en möjlighet att pluppa ut i den riktiga världen!
Tyvärr är inte bilden så jättebra, det är verkligen skitsvårt att fota silversmycken. Ska få "proffs" hjälp snart så förhoppningsvis kommer det bli kanonfina bilder i framtiden.

7 kommentarer:

Anna sa...

Helena, så underbara stickmarkörer!
Ta med och visa på lördag tack! Kul att du är igång med sjalsnålar, då ska jag börja göra reklam!

Anna Kim sa...

Vad fina! Måste ha en stickmarkör! Är de till salu? Min sjalnål som jag vann har ej kommit till användning än. Sjalen finns dock ännu bara som nystan än. De jag har stickat har jag gett bort!

Kram Anna

annalena sa...

Oj, vad snygga!! Både stickmarkörer och sjalnålar. Hoppas verkligen att Grötöhelgen blir riktigt lyckad för dig. Ser fram emot nästa år för då ska jag med oxå.
Kram Anna-Lena

Anna Kim sa...

Hej, tack för de fina markörerna. Jag betalar så gärna! Håller på att flörta in mig hos Jonas och se om jag kan åka över dan till Grötö. Isåfall tar vi min bil så jag kommer hem.

/Anna

petra.m sa...

Hejsan!
Vad fina de var, både nålar och stickmarkörer!! det finns lite plats på min smyckestavla i butiken för sånt där fint:)
Jag antar att du fräser iväg på härlig kurs snart och önskar dig en riktigt härlig helg!!!!
Vilken sjysst ängel jag fick.....

Annicka sa...

Kul, jag ska också till Grötö
vi ses kanske
Annicka

Eva i Halmstad sa...

*Hej vad fina sjalnålar du gjort.
Jag vill köpa en.
Om de är okej, så säj hur du vill ha det med pengarna och hur mycket.
Ha en ruskigt trevlig helg på er alla i helgen, hade ju som du vet gärna varit med.
Eva.