onsdag 16 april 2008

Never ending story..

Nu har jag äntligen fått Ribbon Lace färdig. Det har känts som ett evighetsprojekt som aldrig ville ta slut. Vet inte vad det är som varit tråkigt, men jag håller definitivt med Mia om att Lucca Fino garnet har akrylkänsla när man stickar. När jag är färdig så tycker jag att mönstret är väldigt snyggt så förmodligen är det färgen som har gjort att jag inte gillat att göra den. Grönt är inte "min" färg och sjalen ska få flytta till Uppsala. Hoppas att mottagaren gillar den mer än jag.Jag hoppas att jag snart ska kunna tillhöra skaran med en hel korg full av UfO:n. det är lite trist att vara så envis och bara hålla på med en sak i taget..

Här har influensan slagit till för fullt, så nu ligger jag helt däckad och orkar inte ens sticka..surt:(

Men jag har roat mig med lite äggfärgning. Tänk att något så grått och trist kan bli så kul! Ska verkligen göra om detta för det var riktigt häftigt.Passa på att gissa i min egna "jackass" tävling! Finfint pris utlovas och än är det inte fredag!

4 kommentarer:

Inger sa...

Hur gör du när du färgar.Tillsätter du ättika i färgen?

Eva i Halmstad sa...

Va skoj att du ska börja sälja genom Garnhärva, Grattis.
Eva.

Bland garnnystan och sytråd sa...

Snygg halsduk. Mönstret framträder verkligen bra. Krya på dig!

Anna sa...

Fin sjalen blev och jag är också snart klar, tycker den är urtrist att göra. Bläää. Jo, jag har massor av lila äggfärgstabletter till dig. Använder inte dem så mycket som de andra och när det är lila med i farten tänker jag på dig.