söndag 30 mars 2008

Manliga och kvinnliga synsätt.

Vi har haft en tävling på min arbetsplats, där vi skulle gissa antalet kg godis som vi säljer under veckan innan påsk och påskveckan. Igår var vinnaren utsedd och det var jag! Grattis sa arbetskamraten och jag var ju jättenyfiken på vad jag vunnit. En väska med hjul säger hon och det lät ju kanon med tanke på den kommande Grötö helgen. Så där satt jag i min kassa hela dagen och föreställde mig i fantasin hur min nya snygga weekendväska såg ut. När jag äntligen fick gå hem och hämtade ut den så vart jag väldigt paff... Jag hade vunnit en Cavalet resväska som rymmer 85! liter...

Väl hemma visade jag stolt upp min vinst och sa att den är ju jättepraktisk att ha med sig på stick- spa.

Sambon höll med och säger- Ja vad bra tänk så mycket garn du kan ta med dig dit!

Öhhh, jag fattade inte vad han menar med det, själv så såg jag ju framför mig hur mycket garn jag får plats med när jag ska HEM....

Jag antar att det här är den stora skillnaden mellan (stickande) kvinnor och män.


Veckan som gått har inte inneburit så mycket stickning eftersom hela familjen varit ledig, men Ribbon Lace växer sakta men säkert.7 kommentarer:

Anna Kim sa...

Snygg väska och visst får du plats med massor av garn! Shoppa loss och kanse någon flaska vin ryms med!

Kram

Mia sa...

Grattis! Vilken bra väska- kan nog rymma ditt garn om du trycker ihop det lite ;)
Har du gjort läxan? Inte jag! Får fixa det nu i början av veckan.

Anna sa...

så jäklans roligt inlägg. Love you!

PetraO sa...

Underbart med din mans kommentar - skulle kunna kommit från min också, tänk så lite de förstår ibland...

Sillen stickar sa...

Hej du med Väldigt kalla fötter! Du kanske måste sticka ett par rejäla sockar och sen tova dem så de blir riktigt varma. Jag menar så att du kan värma upp dina fötter igen;)
Sjalen kräver sin tid och uppmärksamhet men själva mönstret är inte svårt. Jag hjälper dig. Men du bör vara sugen på att sticka i timmar.
Vi ses nästa helg!
hälsningar f Cilla

Eva i Halmstad sa...

Hej o Grattis
Om jag tar av mej skorna kanske du kan få ner mej i väskan, jag vill verkligen följa med dit, de verkar som om alla ska dit utom jag :(
När de gäller "sjalen" den är inte svår, de är lite som är nytt men tar man de lungt så är det inte svårt. Titta på Sillens sjal hon har säket med den och visar upp på Grötö.
HA de gott.
Eva.

petra.m sa...

Hej vännen!!
Hoppas allt är bra med er i Stollered!Fy vad jag är avis på din kommande kurshelg, men den är du väl värd!Ja herrejisses vad garn du kan knö med dig i väskan nu.Då behöver du ju inte handla på flera dar sen;)Ska bli spännande att se ditt sjalprojekt framöver, den är ju bara såååå fin!! Här stickas INGET, jag tror jag håller på att jobba ihjäl mig ute i verkstan, puh. Men nu är snart allt färdigt som ska vara med på samlingsutställningen på Eksjö museum i samband med Konstrondan. Det känns jättespännande!
Många kramar från mej, jag längtar efter er där borta...