lördag 8 mars 2008

Veckan

har varit en blandning av avmaskning, upprepning och misslyckad shopping.

Tropicana sockorna har förvandlats till ett nystan igen, insåg att jag tyckte att de varken var roliga att sticka eller snygga.

Candle flame är äntligen färdig. Mjuk, skön och underbart fin. Jag är jättenöjd, men nästa gång ska jag inte göra avslutningen enligt mönstret. (måste komma över "mönsterslaveriet")

Jag hade en misslyckad inköpsresa till Göteborg igår. Allt som jag tänkt få med mig hem mig var antingen slut eller i fel färg. Fick ialla fall med mig dessa gosiga nystan som skall bli en present till en Uppsalabo.


I väntan på samåkningen hem till vischan påbörjade jag en virkad vår mössa till Ella i bubbelgumsfärg.6 kommentarer:

Anna Kim sa...

Fin färg på mössan!

Anna sa...

Men shit så underbar sjalen är! Fantastisk färg!
Vem fan bryr sig om det är ett kommersiellt jippo eller inte, bara man får köpa sig ett nystan eller två...he he...

PetraO sa...

Sjalen blev fantastisk, nu blev jag sugen på att göra färdigt min som ligger nånstans i högarna! Luccagarnet är fantastiskt att sticka i, spännande att se vad det blir av det.

petra.m sa...

hej vännen!! Gud vad fin sjalen blev!!!! Jag har fullt upp i verkstan och hinner varken blogga eller sticka för tillfället.. Håller med, det var en jättefin mugg så du är förlåten:)) Anna ringde häromdan och tjatade mig till Tollered så vi får se om det blir i vår! Ni är ju lite trögflyttade ni Tolleredsbor:D
Kramisar från mej

Mia sa...

Hur var avslutningen på sjalen? Ser inte riktigt på bilden, du kan väl ta med den imorgon så jag riktigt får beundra och titta?
Den ser fantastisk ut, jag beundrar din monogami vad gäller stickningar.
Undrar just om mina Tropicana får samma öde som dina, de har legat orörda ett bra tag nu...

Linda sa...

Hej igen! Icarus sjalen fanns med i ett sommarnumret 2006 av Interweave Knits. Jag beställde den tidningen via deras hemsida, men du kanske har tur och känner någon närmare som kan dela med sig...http://www.interweaveknits.com/preview/2006_summer.asp. Den är jätterolig att sticka!