onsdag 19 mars 2008

En dag tillgodo


Mina Monkeysar är färdiga en dag innan deadline. Är kanonnöjd med färgen och Lornas Lace garnet var verkligen något helt annat än Opal. De är så sköna,och mjuka. Jag valde att förlänga skaftet med en rapport så nu känns de helt perfekt långa.


6 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Snygga .
Gillar garnet i förra inlägget.
Ha god och glad påsk på dej.
Eva.

Mia sa...

Å vad härliga! Vad var det för en deadline?
Hoppas höra från Cilla idag, sen kör vi så det ryker! Men: jag hittade en annan fantastisk sida igår som heter 100wool.com... Där har de alla de där underbara merinogarnerna fast lite tunnare, worsted. Fingering fanns, det har jag aldrig sett, och lace såklart. Jag ska beställa lite därifrån och se hur det är. Blev alldeles tossig.

Mia sa...

100purewool.com ska det vara.

Anna Kim sa...

Jaså dina är klara nu inte mina. Mina är inte så snygga utan ngr fel eftersom ssk inte har varit rätt enligt min lärare Anna. Pomatomus får bli nästa par? Vad sägs.......är du med?

Du är rätt söt bakom kassan!

Kram Anna

petra.m sa...

Herregud, lugna dig nu!!! Jag hinner inte med:) Det är ju bara sådär 2 månader sen jag började på mina....Fina var de iallafall och Candle Flame i svart....mmmmums. Fast du får gärna komma hit och sticka färdigt min först.
Kram på dej!!!

Anna sa...

så vackra strumpor och visst är det ett härligt garn att jobba med! Håller på med ett par i Fleece artist och det är också sådär lyxigt! Ha en riktigt fin helg!