onsdag 25 juni 2008

Knitzi make my day!

Idag så kom den äntligen med posten. Den hett eftertraktade och alldeles fantastiska Knitzin är nu hemma! Känns bra nu när man ska ha semester att kunna frakta strumpstickningen på ett tryggt och snyggt sätt.
Ett par nystan av Araucanias sockgarner har också hittat hit ifrån Garnhärvan, de känns underbart mjuka och sköna så de ser jag fram emot att få testa.Förra torsdagen blev jag "kidnappad" av mina goa vänner A och R. Vi åkte tåget ner till Köpenhamn och hade en underbar dag där. (jag hade haft vissa misstankar om vart vi skulle, så jag var väl förberedd med en garnkarta över staden ifrån Knitmap:) )
Höll mig ganska sansad med inköp men jag hittade denna fina stickkorg ( den är väldigt mycket stickfrossa men de rosa som jag stod och höll i var inte ihopfällbara, därför blev det en svartprickig.) Hittade ett sockgarn ifrån Gepard med ull/ cashmere som känns väldigt trevligt.
Jag kikade i Mias nya danska bok för ett tag sen och blev så sugen på att sticka en Pilsepids till Ella därför blev det ett litet inköp till en sådan.


Jag köpte även boken och lyckades med den fantastiska bedriften att få med mig butikens referens ex. där de har skrivit Uldstedet med svart bläck....
ett litet tillägg: Såg precis att julimånads sockor i sockklubben är Pomatomus- så himla passande:)


8 kommentarer:

Ulricha sa...

Åh, vilka härliga inköp. Garnhärvorna ser underbara ut. Och toppen med en Knitzi när man skall ut och resa. Vad fina dina Pomatomus ser ut!

Jag har lyckats två gånger få med mig hem provtuber med tvål från Apoteket... Nu kollar jag supernoga att det är en oöppnad tub :-)

Ha det bra.

Anna Kim sa...

Hej,

Tack för den dagen. Det får vi göra om! Grillmiddag nästa vecka hos oss!

Kram

Anna sa...

Woo hooo så underbara grejer!
Du var nog så till dig i trasorna av hela grejen, att bli kidnappad, av shoppingstundens heta allvar att du helt glömde kolla vad som slank ner i påsen! Men lite text på framsidan kan man ju överleva! Ganska kul tycker jag. Kan tänka att ni skrattade när ni upptäckte det hela. Skönt att knitzin kom innan semestern!

Frida sa...

Låter härligt att bli kidnappad på det viset! Har två nystan av sockgarnet, men i lila. Jag har inte vågat sätta stickorna i det ännu (har aldrig stickat sockor), men jag är sugen på nån fin spetssocka i det garnet. Får kanske öva på nått annat först :-)

Linda sa...

Vad roligt att bli överraskad med en sådan tripp :). Vad mycket fint du hittade.... Jag är också sugen på att sticka Pom..hm.. (glömmer alltid vad de heter) Pomatomus, de är ju så fina!

Inger sa...

Det låter som en mycket trevlig utflykt.Gjorde själv en så tur i höstas,dock utan kidnappning.Det var bara det att min hjärna inte var med riktigt.Jag glömde koden till mitt kort så inköpen blev begränsade.Längtar efter att få göra om den turen.

Sillen stickar sa...

Sicka fina garner och "trätuben" verkar vara toppen att ha å snygg garnkorg.
Sticka den fina barntröjan-den är verkligen superfin.
Roligt att du varit på överraskningsutflykt!
kram till dig vännen

Bim HD sa...

Oj, man blir lite avis på den där turen och på inköpen ja... hm...
Och nu lär du väl aldrig glömma var du köpte din bok, eller? ;)
Må så grankott... ngn som NU hittade åter till din blogg... Favoriter blev nästan tömd efter ominstallation :( Tur du hade kommenterat! ;)