onsdag 18 juni 2008

Så KUL!

Några minuter efter att jag varit och kikat på Sillens blogg och fnissat förtjust så kommer dagens post. Jag är numera en glad ägare till en underbar varvpeppare! Tack snälla underbara Cilla, den är så kul!

Jag har fått färdigt de röda Pomatomusarna slagen med nästan två veckor av AnnaK som lyckades få eld i baken av min utmaning, så nu får jag bjuda på lunch:) De fina sockarna ska få flytta till Uppsala ska bara grafta dem efter att de är provade på den nya ägaren.Tycker att de blev så snygga, älskar verkligen mönstret, så det känns lite tufft att lämna bort dem. Fick åtgärda separationsångesten med att genast börja med ett par nya som ska bli mina.
Jag har längtat efter att få sätta stickorna i Lornas Lace, Bittersweet så det känns färgglatt, lyxigt och kul.

8 kommentarer:

Sillen stickar sa...

Varsegod! Det är sååå kul att överraska. Kul att du gillar den.
Vackra sockar du har gjort!
Snart ska jag oxå börja på de fina sockorna.
kramar Cilla

PetraO sa...

Jösses vilken speedstickare du är - väldans fina blev de!

Ulricha sa...

Vilka fina och roliga "peppare"! :-)

Åh, så fina Pomatomus blev. jag är fortfarande på strumpa nr 1 (hälflärpen) och då har jag ändå gjort kortare skaft än i beskrivningen...

Ja, sticka Februarikoftan. Den är jätteenkel. Man kan dessutom prova enkelt medan man stickar, så att storleken blir bra. Och hittar man inte ett tillräckligt tjockt garn till stickor 5 mm, så ta ett tunnare dubbelt :-) Jag fann i min garnhög ett nystan Kampes 2-trådiga (i en ljusblå nyans nära mitt egenspunna) som jag ska skarva med, fast sticka med dubbel tråd. Nu behöver jag bara hitta ett chokladbrunt garn också :-)

Ha en trevlig midsommar.

Anna Kim sa...

Hej du,

Vad fina pomatomusarna blev! Jag väntar på en trevlig lunchinbjudan. Jag får nog börja på nästa par oxå!

Vad kul vi ska ha i morgon!

Kram

Lena sa...

Vilka fins strumpor och en helt underbar färg !!

Akhila's Handblog sa...

Haller med - Pomatomus ar jattefina. Lycklig den som far de roda och lycklig du nar du far dina fardiga. Lornas Laces - mer supersweet an bittersweet.
Akhila

Bland garnnystan och sytråd sa...

Du kommer säkert att bli riktigt nöjd med dina nya sockar. Ljuvlig färg - gladfärg1
Trevlig midsommar.
Monica

Majstess sa...

Jättefina sockar!!! Ska nog försöka mig på det där mönstret nån gång, men är just nu fast i ribbsocksträsket... Måste börja prova lite nytt!!!