tisdag 10 juni 2008

Mera mat!


Igår hade jag det stora nöjet att få tillbringa en fantastisk kväll med Petra, Anna, Mia och Sillen i den sistnämndas underbara kolonistuga. Gissa om jag blev full i skratt när jag efter en dag med skolavslutningar och kvällsarbete kommer hem och inser precis som Anna att jag också bara har bilder på supergod mat och fina paket . Det säger nog en hel del om hur kul vi hade. Jag kan i alla fall bjuda er på en bild med den fantastiska utsikten!Sen kan jag inte låta bli att visa en hemlig nybörjarspinnare:)

Tack tjejer för en helt underbar kväll, den kommer man leva gott med länge!

(Upptäckte precis att Mia har lyckats få med riktiga människor på sina bilder)

5 kommentarer:

Anna sa...

Bilden på Cilla är helt underbar! Frida är överlycklig och uppslukad av sig själv i sin rosa dröm! Idag ska hon ha den på skolavslutningen.

Jorun sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Jorun sa...

Hej

Jag har skrivit en B-uppsats i Medie- och kommunikationsvetenskap på temat nätgemenskaper och stickbloggar. Din blogg är en av de jag nämner i min undersökning, så det kan kanske vara intressant för dig att läsa det färdiga resultatet. Uppsatsen kan laddas ner härifrån

Dina kommentarer är varmt välkomna!

Ulricha sa...

Vad härligt det ser ut på bilderna.

Jag tror att det är gatans lag som gäller i fågelvärlden: alla har sina egna avkommor att mata och det finns alltid större fåglar som tar de mindre fåglarnas ungar :-( Utanför vårt köksfönster tar fiskmåsarna och kråkorna både ägg och ungar av björktrastarna, så det är ett väldigt liv ibland. Speciellt kråkor kan äta nästan vad som helst, tom. andra döda fåglar. Såg en kråka äta och sedan flyga bort med resterna av en överkörd duva :-( Vissa saker (som man vet händer) vill man ändå ine se eller tänka på...

bim hd sa...

Åh.. är det du som har den helt underbara klänningen på dig på bilderna där på kalaset i koloniträdgården? Den ÄR ju så härlig att den, öhhh... Vart? Egenhändig? Var hjälp!!! när jag såg den ;)
Må så grankott...