tisdag 13 maj 2008

Att försöka förföra

någon i mina Seduction sockar är nog inte något jag tänker pröva. Men de kommer att bli väl använda under sena sommarnätter ute på altanen. Jag gillade inte mönstret alls när jag höll på med den första men har under stickningen ändrat uppfattning. Nu tycker jag att de är lite småsöta, perfekta för frusna sommarfötter. Fotot ljuger lite, de är kortare i skaftet än vad det ser ut på bilden.
Ett litet förtydligande: Jag har förstått att många har upplevt sockorna som trånga och små. Jag stickade mina med stickor 2,5 i Opalgarn. På skaftet gjorde jag 5 rapporter med 56 maskor och sen graftade jag tån når jag hade 14 maskor kvar. De sitter perfekt på mina svullna, knubbiga fötter och ben:)

5 kommentarer:

Mia sa...

Fina! Jag tror jag frågat dig, men frågar igen: Vilka stickor använde du? Lade du till en mönsterrapport? Frågan var uppe hos Dödergök, men jag blev inte klokare av svaren där. Har läst på många ställen att de är väldigt trånga nämligen.

Anna Kim sa...

Hej,

Jättefina!

Kram

Anna sa...

Snygga! Om jag fattar saken rätt har du alltid flera stickningar på gång samtidigt numer, eller hur? Ska bli otroligt spännande att se din sjal i det vackra garnet!

petra.m sa...

Jättesöta! Jag har äntligen börjat med mina pomatomusar. Fast jag skulle nog säga att färgen är mer helena än petra... Önskar jag hade köpt det grönbruna Lorna garnet istället, fast det är ju aldrig försent!!!
Kram!!!

PetraO sa...

Härligt att du också har köpstopp - vi kanske ska kalla det KAL (köpstopp-a-long). Första dagen kom jag på mig själv med att flera gånger vara på väg att köpa små onödiga saker (tidningar m.m.) men det känns bra att inte ha gjort det, dessutom kommer jag att bli rik...