lördag 10 maj 2008

BORTSKÄMDIdag kom äntligen min kära sambo hem ifrån Canada. När han packat upp det viktigaste presenterna till barnen ger han mig en hel kasse med helt fantastiska garner och stickor:) Jag är helt överväldigad över alla dessa fina presenter.


Fantastiska stickor ifrån Lantern Moon i rosenträ och ebenholz. Ett nystan Malabrigo Lace i färgen Geranino.

Sex helt fantastiska nystan alpacka/ silke ifrån Blue Sky. (tar gärna emot tips på någon fin barnkofta till en 7- åring)
Två härvor Fleece Artist 2/6 (en fastnade inte på bild)Två underbara Fleece Artist som består av 70% merino och 30% Seacell (någon som vet vad det är?)
Jag känner mig fantastiskt bortskämd och stolt över en man som är totalt ointresserad av garn men som ändå köper så underbara nystan, och framför allt så är det oerhört skönt att slippa vara ensam hemma- jag hatar verkligen att vara det.

7 kommentarer:

Bland garnnystan och sytråd sa...

Sicken man!!!

petra.m sa...

Mmmm, bara lite avis;) Nu har du att göra ett par dar framöver iallafall!
Kram på er!!

Anna Kim sa...

Härligt att ha en man hemma! Jag väntar fortfarande på min. Vilka härliga garner. Tack för boken!

Kram

Anna sa...

Vilka underbara presenter! Så vackra garner (seacell är gjort av lyocell som är en regenatfiber som viskos, men ett mer miljövänligt alternativ där träcellulosan utspinns med aminooxid som kan renas och återanvändas till skillnad mot andra regenatfibrer) att man blir knäsvag! Ska fundera på det där med kofta till 7-åring och kolla vad jag har hemma. Har många Debbie Blissböcker i hyllan...
Tänk så många vackra garner det finns i världen som bara väntar på att bli ägda av oss!

teresa sa...

Kolla koftan Bolla hos Östergötland Ullspinneri - den finaste kofta jag gjorde till min flicka då hon var liten!

Linda sa...

Vilken man du har. Han har verkligen hittat underbara garner! Skulle absolut kunna tänka mig allihop - och i mina favoritfärger dessutom *suck*. :-)

Bim hd sa...

Ehhh... kan du lära ut den där kunskapen, hur man lär dem? Här får jag inte ens min att gå in och hämta något jag ringt ner och beställt i stans butik... inte ens om han dessutom får en lapp i handen!
Må så grankott... dock gör han en del annat... och lyxgarner har de inte där, nej ;)