torsdag 8 maj 2008

Total Harmony

Den senaste veckan har jag varit gräsänkling. Dagarna har jag tillbringat med att hoppa fram på ett ben i min första färdiga Seductionsocka endast iklädd min färdiga poncho, slitit i mitt hår och varit nästan gråtfärdig. Jag ville så gärna göra Mystic Light sjalen men fattade inte ett dyft hur jag skulle gå till väga.. Och plötsligt så hände det jag trodde var omöjligt, jag förstod hur man ska läsa diagramet, HURRA!


Så nu befinner jag mig halvägs i första ledtråden i ett totalt lyckorus, garnet är fantastiska Fleece Artist i färgen Sangria, och Harmony är så mycket mer fantastiska än vad jag ens trodde var möjligt. Om någon hade sagt till mig för ett år sedan att jag skulle kunna lösa det här så hade jag skrattat men tack vare en fantastisk lärare så har det blivit möjligt, Tack Anna för din underbara förmåga att få trögskallar som mig att fatta! (även om inte tänka bara göra inte har funkat den här gången, har fått tänka sönder hjärncellerna:) )


6 kommentarer:

Eva i Halmstad sa...

Va skoj du har fått kläm på mönstret, och vilka härliga stickor, jag har precis fått tag strumpstickorna, dom är helt underbara, redan instickade, så lena och mjuka.
Ser att du hade de fint hos Petra.
Jag får ta min tur dit lite senare.
Må så gott.
Eva.

PetraO sa...

Heja dig Helena! Det är helt fantastiskt vad du har blivit en hejare på att sticka. Kram

Anna sa...

Helena, nu är du på en annan nivå... då hamnar man ibland i tänkandet! Bild på poncho?
Det är otroligt roligt att du är så jäkla bra! Sjalen ser ut att bli fantastisk!
Idag fick jag paket av min älskade. Kolla min blogg om en stund... jag är i sjunde himlen...

Mia sa...

Å Helena, vilken dröm! Jag har ändrat mig om sjalen, tycker mönstret är finfint!
Det var nog tur att jag inte kom till dig häromdagen, jag blev magsjuk igår och äldsta dottern idag. Trallalla. Så nu har hela familjen haft det, utspritt på 5 dagar.

Anna Kim sa...

hej,

Jag visste du skulle lyckas! Vi är ju fantastiska, Lite dåligt samvete för att jag skolkar i morgon. Men jag behöver lite inspiration att fylla!

Kram

petra.m sa...

Åh, vad fin den ser ut!!! är det merino garnet? Det var så trevligt att ha dih här:) Nästa gång får det bli liote längre!!!
Kram Petra