onsdag 28 maj 2008

TACK!Eva för den fina utmärkelsen, jag känner mig väldigt hedrad! Du får den självklart tillbaks igen.

Sen skickar jag den vidare till Anna- Lena, Anna, Mia, Cilla, PetraM ochPetraO för deras vänskap, balans, stöttning och inspiration. Tillsist vill jag ge den till Ulricha som genom sin blogg lyckats få mig att dels tycka att bilder på fåglar är jättekul och fått mig att drömma om att lära mig spinna.

8 kommentarer:

Mia sa...

Tack, vilken ära att få utmärkelsen från dig! Jag fick den igår av PetraM också. Ni är ju värsta superkreativa kvinnorna, så jag blev jätteglad :)
Hur går det med de där grejerna vi provade inför avsändandet till Garnhärvan? Jag skulle gärna vilja köpa en om du har några!

Ulricha sa...

Åh, tack snälla. Det var rart.
Fåglar är kul: de finns nära inpå oss, de har variernde utseende/läte och de är lite tokiga :-) Nästan som människor :-)

Spinn, spinn! Klart du ska spinna, inte bara drömma. Tuta och kör.

Sillen stickar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sillen stickar sa...

Tack för utmärkelsen. Jag är så nyfiken på att se vad du har kööööööööööööööööööpt. Lägg ut det på bloggen... annars blir det ingen "scoutpresent"(hot är ett underskattat verktyg)
kram Cilla

annalena sa...

Tack Helena!
Inte för att jag känner mig som en kreativ bloggare precis. Senaste inlägget på min blogg är från 17 april!! Men jag stickar iallafall en hel del. Fast att få det fotat och från kameran till datorn det tar tid för mig....tyvärr. Men snart... Sjalnålen är så fin. Tack igen!!! Den står som prydnad på mitt garnskåp och längtar efter en fin sjal. Du hade nåt förslag på sjal men jag minns inte vilken???
Ha det gott
Kram
Anna-Lena

Anna sa...

Kära du, TACK!Ännu en härlig komplimang från dig, har fått många fina av dig de senaste åren. Håller med Cilla...VI VILL SE, VI VILL SE!

petra.m sa...

Tack gullet:D
Nu fick jag ju ångest att jag inte gav en till dig!!! men jag tänkte ju ta några nya för en gångs skull. Fast du vet ju att du är bäst ändå:D
Nu är det nästan bara 2 veckor kvar tills vi kommer! Det ska bli så mysigt, du är väl ledig då va?!
Vaddå, vad är det du köpt? Nu blir jag också nyfiken!!
Kraaam

PetraO sa...

Tack Helena! Den utmärkelsen värmde gott! Kram Petra (som också vill veta vad du köpt!!!)